15 вересня

Кафе-піцерія Мілано. Зміна меню як зміна пори року

Наше меню постійно змінюється відповідно пори року, щоб запропонувати найкраще нашим відвідувачам

Кухарі нашого закладу постійно в творчому пошуку, винаходячи для наших відвідувачів оригінальні рецепти нових страв, при цьому вони враховують пору року, під час якої ці страви будуть запропоновані нашим відвідувачам. В холодну пору року це більше гарячі і м’ясні страви, в теплу – більш легкі, овочеві. Вашій увазі ми пропонуємо наступні новинки сезону, які не залишать вас байдужими:

 

 

 

Iншi новини
  Основними проблемами у закладах харчування є швидкість приготування страв, зберігання максимально їх поживної цінності, їх соковитості або,
Наша піцерія знедавна почала готувати страви за технологією холодного коптіння з використанням  пістолету Smoking Gun. Зазвичай процес коптіння
Є
питання?
Написати нам листа