15 вересня

Кафе-піцерія Мілано. Пароконвектомат - запорука смачних і корисних страв

Соковиті страви у професійному і функціональному пароконвектоматі Retigo Vision

 

Основними проблемами у закладах харчування є швидкість приготування страв, зберігання максимально їх поживної цінності, їх соковитості або, навпаки, надання стравам хрусткої коринки. Для пришвидшення процесу приготування їжі у нашій піцерії, що особливо важливо для нас, тому що ми доставляємо замовлення через власну Службу доставки, ми використовуємо пароконвектомат. Основні переваги готування у ньому – можливість готування декількох страв одночасно, зберігаючи при цьому максимальну кількість поживних речовин і вітамінів. При приготуванні одночасно декількох страв, вони розміщуються на різних рівнях у пароконвектоматі з індивідуальними налаштуваннями температури і вологості. Це дає змогу одночасно готувати як соковиті,  так і хрусткі страви. Завдяки використанню професійного пароконвектомату, страви приготовані у нашій піцерії завжди смачні і корисні.

 

 

 

Iншi новини
Кухарі нашого закладу постійно в творчому пошуку, винаходячи для наших відвідувачів оригінальні рецепти нових страв, при цьому вони враховують пору
Наша піцерія знедавна почала готувати страви за технологією холодного коптіння з використанням  пістолету Smoking Gun. Зазвичай процес коптіння
Є
питання?
Написати нам листа