Кафе-піцерія Мілано. Пароконвектомат - запорука смачних і корисних страв
Соковиті страви у професійному і функціональному пароконвектоматі Retigo Vision
Основними проблемами у закладах харчування є швидкість приготування страв, зберігання максимально їх поживної цінності, їх соковитості або, навпаки, надання стравам хрусткої коринки. Для пришвидшення процесу приготування їжі у нашій піцерії, що особливо важливо для нас, тому що ми доставляємо замовлення через власну Службу доставки, ми використовуємо пароконвектомат. Основні переваги готування у ньому – можливість готування декількох страв одночасно, зберігаючи при цьому максимальну кількість поживних речовин і вітамінів. При приготуванні одночасно декількох страв, вони розміщуються на різних рівнях у пароконвектоматі з індивідуальними налаштуваннями температури і вологості. Це дає змогу одночасно готувати як соковиті, так і хрусткі страви. Завдяки використанню професійного пароконвектомату, страви приготовані у нашій піцерії завжди смачні і корисні.