Кафе-піцерія Мілано. Новітні технології у приготуванні страв
Коптіння страв за допомогою пістолету холодного коптіння Smoking Gun

Наша піцерія знедавна почала готувати страви за технологією холодного коптіння з використанням пістолету Smoking Gun. Зазвичай процес коптіння вимагає спеціальних коптильних шаф, які не завжди є в наявності у звичайних ресторанах в зв’язку з обмеженням у площі, а також в зв'язку з питаннями безпеки. Технологія, яку використовуємо ми дозволяє надати стравам приємного смаку коптіння, не використовуючи відкритого вогню і шкідливого впливу так званого «рідкого диму». Процес коптіння з використанням ручного пістолету Smoking Gun - це один з найшвидших і найбезпечніших способів надати стравам легкого смаку «підкопченності». При застосуванні пістолету коптіння використовується виключно натуральна стружка з фруктових порід деревини. Навіть не маючи мангалу або коптильної шафи, ми додаємо смак коптіння та нотку пікантності у наші страви. Приходьте, скуштуйте!