15 вересня

Кафе-піцерія Мілано. Новітні технології у приготуванні страв

Коптіння страв за допомогою пістолету холодного коптіння Smoking Gun

Наша піцерія знедавна почала готувати страви за технологією холодного коптіння з використанням  пістолету Smoking Gun. Зазвичай процес коптіння вимагає спеціальних коптильних шаф, які не завжди є в наявності у звичайних ресторанах в зв’язку з обмеженням у площі, а також в зв'язку з питаннями безпеки. Технологія, яку використовуємо ми дозволяє надати стравам приємного смаку коптіння, не використовуючи відкритого вогню і шкідливого впливу так званого «рідкого диму». Процес коптіння з використанням ручного пістолету Smoking Gun - це один з найшвидших і найбезпечніших способів надати стравам легкого смаку «підкопченності». При застосуванні пістолету коптіння використовується виключно натуральна стружка з фруктових порід деревини. Навіть не маючи мангалу або коптильної шафи, ми додаємо смак коптіння та нотку пікантності у наші страви. Приходьте, скуштуйте!

 

    

 

Iншi новини
Кухарі нашого закладу постійно в творчому пошуку, винаходячи для наших відвідувачів оригінальні рецепти нових страв, при цьому вони враховують пору
  Основними проблемами у закладах харчування є швидкість приготування страв, зберігання максимально їх поживної цінності, їх соковитості або,
Є
питання?

Увага!!!

Акція!!! При купівлі на суму 500 грн та більше - отримуйте піцу Домашню або Чотири сири у подарунок!

3000
Написати нам листа